Топ-5 фільмів, які варто переглянути до Великодня

Вже зовсім скоро з усіх куточків лунатимуть привітання: «Христос Воскрес». До одного з найсвітліших свят залишилось всього декілька днів. Ми зібрали для вас фільми, які налаштують на правильний настрій, а також нагадають про значення великого свята та про важливість милосердя і щирих почуттів у сучасному суспільстві. Фільми, які сповнені віри та любові у всіх її проявах.

  1. «Страсті Христові» (2004)

Спроба детально відтворити останні 24 години земного життя Ісуса Христа. Дія починається в саду Гетсиманському, куди Ісус прийшов помолитися після Таємної вечері. Зраджений Юдою Іскаріотом, Христос арештований.

  • «Чоловіки та жінки» (1992)

Фільм, якій ідеально підходить для сімейного перегляду. Через історії двох одружених пар переоцінюються і власні стосунки. Стрічка, яка нагадає про важливість сімейних стосунків, тепла та допоможе поглянути на себе з боку.

  • «У них все добре» (1990)

Батьківська любов – найсвітліша та найсильніша у світі. Цей фільм саме про такі почуття. Після перегляду стрічки у вас обов’язково прокинеться бажання подзвонити власним батькам і нагадати їм наскільки вони важливі.

  • «Цілитель Адамс» (1998)

Головний герой  за допомогою жертовності лікує людей з діагнозом глибокої депресії. Несподівано для себе він знаходить сенс життя в допомозі іншим, а найкращими ліками від всіх хворіб є сміх. Фільм, який нагадує наскільки важливими є доброта та життєлюбність.

  • Воскресіння (2016)

Новий погляд на відому історію. Фільм розповідає про римського трибуна, завдання якого вирушити до Єрусалиму та дізнатися чи справді воскрес Ісус Христос.

Поділитись!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed.