5 чудових християнських книг,які допоможуть вийти із карантину з радістю та надією

Карантин підходить до завершення, а ми опиняємося перед складним майбутнім. Хтось втратив роботу, комусь знизили зарплатню, а інші – впали у депресію від тривалого сидіння  у чотирьох стінах. Втім добра книжка завжди була ліками для душі. Їх і пропонуємо сьогодні Вам.

1). Євангеліє на щодень 2020. Упорядник о. Лука Михайлович

Як це – щоденно бути з Богом? Як прожити весь рік зі Святим Письмом? До кого звернутись, з ким порадитись, коли життєві події кидають у вир суперечливих емоцій? Пропоноване видання може стати помічником у відповідях на ці запитання.

2)”Божий порадник антидепресивний: вийти з духовної депресії”.  Автор: Аркадіюш Ладзієвський.

Депресія є чи не найпоширенішим психічним розладом, який має у сучасному світі чітку тенденцію до розвитку. Це видання покликане допомогти людям, які цього потребують, вийти із загрозливого стану депресії, звертаючись до Бога та Його слова. Також воно має профілактичну антидепресивну дію, тому буде корисним для кожного, хто шукає сенс життя у будь-якому віці.

3)   Листи до священика

Ця книга складається з відповідей на листи, які отримав о. Юзеф Пежхальський від читачів інтернет-сторінки “Переміна”. У них духовний наставник відповідає на болючі запитання, що часто виникають у багатьох із нас. Як пише сам автор, для багатьох ця книга може стати добрим провідником, допомогою у саморозкритті, а насамперед – шансом у пошуках надії, без якої не можна йти далі. Книжка заохочує змінити себе, попри внутрішній страх, оскільки надзвичайно важливо врятувати те, що є прекрасним, неповторним, божественним у людині. Крім того, це спроба віднайти відповідь на запитання: як прожити повноцінне життя, без огляду на те, що воно принесе.

4)  Любов як Бог

Яка любов мені ближча: любов Божа чи любов світу? Що увінчує мою єрархію цінностей: любов чи свобода? Чи люблю свого ближнього за Божим взірцем? Чи дивлюся на любов жінки й чоловіка очима Бога? Щирі й глибокі роздуми про любов о. Рафала Бухінґера – бібліста й автора реколекційних наук – допоможуть у нашому духовному зростанні. Бо саме любов – необхідна умова для життя у Божій атмосфері,саме любови відчайдушно потребує теперішній світ і кожен з нас у ньому. Такої Любови, як Бог.

5) “Хочу ходити з Богом. Свідчення Ганусі Косів”.

   Авторка цих роздумів – кандидат філологічних наук, перекладачка, писанкарка, людина глибокої віри Гануся Косів. Важка невиліковна хвороба не зламала її. У цей час Гануся більше зближується з Богом, багато спілкується зі своїм духівником, кілька років листується з ним.

     Після відходу у Вічність Ганусі Косів її чоловік Юрій Підлісний виклав уривки її духовних роздумів на фейсбуці. Читачі підтримали ідею видати ці глибокі одкровення окремою збіркою. Так зароджується задум книжки, що доповнена спогадами людей, які у житті особисто зустріли Ганну Косів, а також відгуками в соцмережах на листування з духівником.

     Тож нехай думки Ганни Косів не одному допоможуть вистояти у вірі, не засумніватися, підтримають у час кризи чи життєвих негараздів.

     Для широкого кола читачів.

За матеріалами сайту https://svichado.com/