Катерина Баско: “У Бога є план. Те, що здається тобі проблемою, є насправді благословенням”

Що ти відчуваєш, коли чуєш «У Бога є план»?
У 16 я сприймала цю фразу, як певне обмеженння для себе. Наче Бог вже все вирішив й інакше бути не може.
Ми приречені!😳 Ну і де тут та любов, про яку всі говорять?!
Але моє ставлення до цієї фрази з роками дуже змінилось. (Звучить, ніби мені вже під 60).
Виявляється «У Бога є план» це саме та фраза, яка має заспокійливий ефект. Ця фраза дарує почуття безпеки і турботи. Якщо я не маю плану, якщо мій на очах руйнується, як піщаний замок, якщо я не знаю, що робити далі, — саме цей «план Б» (Божий) і є моєю «валеріаною».
Якщо не знаю я — знає Він.
Він точно хоче для мене найкращого!! От точно, 1000000%.
Це “найкраще” – вічне життя з Ним. І якби навіть я зібрала всю мудрість світу, якби зібрала весь досвід святих, я все одно поняття б не мала, як все це працює і що мене в цю вічність приведе: спокійне, розмірене життя з жменькою мікроскопічних проблем чи життя, наповнене суцільними гірками і камінцями.
Навіть коли стається ряд непланованих подій (наприклад, втрата роботи, незапланована вагітність, сварки в родині, смерть близької людини… і т.д.) це частина люблячого плану. Це те місце, де твої з Богом стосунки загартовуються і стають міцніші за алмаз.
Те що здається тобі проблемою, обов’язково є місцем слави Божої і твого благословіння. Це тільки так і працює . І точно так і є.
У Бога є план. І це задум щастя конкретно для тебе, щоб забезпечити надійність і майбуття
Джерело: фб-сторінка Катерини Баско