На Личаківському цвинтарі молитимитусь за померлих під піснеспіви африканською мовою

unnamedУ суботу, 31 жовтня, на Личаківському  цвинтарі під час хресної ходи відбудеться спільна молитва за померлих, яку  проведуть студенти Медичного університету, котрі походять з країн Африки (Нігерія, Камерун, Замбія, Кенія). Зокрема африканський хор співатиме англійською та африканськими мовами. Початок о 15.00 год. біля головної брами цвинтаря.

«Сьогодні треба сильно і виразно визнавати нашу віру. Ми віруємо, що людське життя змінюється, але не закінчується. Наші вчинки є осудженні, а душа іде перед обличчя Боже: чекає, що потрапить на небо, в чистилище або на покарання – в пекло. Смерть не є кінцем. Є тільки одне, обмежене часом, життя на землі. Відвідування цвинтаря має важливе виховне значення: утверджує нас у вірі в вічність. Адже коли приходимо на кладовище з дітьми, говоримо їм про правди віри, про наших померлих, котрі є вже у Бога і з якими колись зустрінемось. Говоримо про Христа, котрий повернувся живим з гробу. Христос воскрес, а найголовніше – переміг смерть»- зазначає о. Григорій Драус, настоятель Парафії св. Йоана Павла ІІ.

Додамо, що також в неділю, 1 листопада, на Сихівському цвинтарі о 16.00 год. відбудеться молитва, на яку теж запрошує Парафія св. Йоана Павла ІІ.