Священик Олесь Август Чумаков захворів на COVID-19 і просить про молитву

Про недугу повідомив сам священник Олесь Август Чумаков на своїй фб-сторінці і вже наперед з усіма попрощався, адже через вік, діабет та інші недуги, перебіг COVID-19 буде ускладненим. Священик просить про молитву.

Ізоляція не допомогла. Ковід. При моєму фізичному стані – вага, серцева недостатність, діабет, скалічені судини і артерії ніг, – це навіть не ризик.
Висповідався. Прийняв Таїнство Соборування. Запричастився. Все приймаю від Того, якого люблю понад усе: нехай станеться воля Господня. Благословляю всіх вас.
Знаю, що багато хто молиться, щоби мені залишитися тут з вами. У Апостола Павла, здається, була аналогічна ситуація  Якщо ви впевните Бога, що я поки що тут вам потрібніший, нехай станеться як Він розсудить.
Дякую кожному за кожну молитву. Дякую за декілька ваших пожертв: співбрати-салезіяни прислали мені 5 тис гривень, але тут тільки сам тест на ковід коштував мені 1 760 грн. І ліки. І поки я живий, інколи їсти хочеться. Тому дякую за вашу турботу, за правдиву родинність. Воно не є марним, навіть, якщо це підтримка на вокзальному пероні тої самої платформи, з якої ми всі стартуємо до дому.
5168 7422 3853 2497.
Це щоби зайвого разу не питали, бо доповзати до інтернету мені зараз не зовсім по силах.
Перепрошую всіх, з ким домовився і не зустрівся.
Перепрошую всіх.
Але при будь якому розкладі не залишу вас сиротами – прийду до вас. Тільки ви вже візьміть на себе тягар – відмоліть мене з моїми гріхами.

PS: якщо у когось буде нагода, перекажіть о. Максиму Рябусі: блаженні ті, що не спізнюються.