У Львові триває курс для душеопікунів «Християнське життя та свідчення»

HZHS_GOL (28)Початкове заняття курсу «Християнське життя та свідчення» (ХЖС) уже розпочалося у Львові. Відкрилися два перші центри навчання: на вул. Скрипника, 2а (музичний супровід вела група прославлення церкви «Осанна») та на вул. Зелена, 11б (навчання з сурдоперекладом).

Дмитро Колесник, один із керівників комітету душеопікунства Фестивалю надії, переконаний,що таке навчання принесе нову хвилю духовного пробудження та оновлення церкви і життя християн. Курс ХЖС створений не тільки для душеопікунів, але й для всіх охочих зміцнити свою віру, для тих, хто хоче навчитися жити переможним і плідним християнським життям повсякденно!, повідомляє прес-служба Міжнародного фестивалю надії.

До Фестивалю надії планується залучити 3000 посвячених душеопікунів, серед яких 1000 –мешканці Львова.Щоб увійти до числа служителів, потрібно пройти чотири уроки курсу ХЖС, заповнити анкету в кінці навчання, отримати затвердження від пастора, і вперед – підкорювати серця людей. «Говори тільки тоді, коли тебе запитають, але живи так, щоб тебе запитали!» – розповідає про плідне благовістя спікер семінару.

«Я прийшов сюди, щоб навчитися свідчити іншим результативніше. Буває, знаєш багато теорії, але треба більше вправлятися в благовісті практично, – із запалом ділиться учасник навчання Зеник Ягельницький. – Всі ми покликані бути душеопікунами, але чи всі цього хочуть?!»

Серед учасниць – 50-річна Надія Тютікова. Вона прийшла на курс «впорядкувати і систематизувати знання, щоб максимально ефективно доносити людям Істину». Жінка поділилася, що була душеопікуном для п’ятьох людей, які в результаті стали християнами. «Головне, – говорить вона, – не залишати людину, тримати її в молитві перед Богом, не розривати щоденний зв’язок із нею».

HZHS_GOL (45)У Львові впродовж усього травня буде продовжуватися навчання по курсу ХЖС у різних куточках міста.«У кожного ще є можливість долучитися. Не проґавте її! Хороші матеріали ідружня атмосфера! Тому чекаємо з нетерпінням усіх охочих»,- запрошує християн Львова досвідчений пастор-євангеліст Дмитро Колесник.